miercuri, 8 iunie 2011

Forever Epiblanc


Mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată. Însă modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu,  provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune.

Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, a uniformiza textura pielii şi a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obţine arbutina), Rumex occidentalis şi pentru vitamina E naturală, rezultând astfel  un produs de excepţie.

Rezultate maxime se vor obţine prin aplicarea directă, localizată a gelului  Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfecţiunilor estetice sau tulburărilor de coloraţie. Se recomandă concomitent,  folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen.

Imperfectiunile, coloratia neuniforma si petele brune aparute pe piele pot reprezenta rezultatul expunerii la factori de mediu sau pot avea explicatii de ordin genetic. Forever Epiblanc poseda o formula exclusiva, special conceputa pentru a reda luminozitatea chipului, uniformizand coloratia tenului si contribuind la diminuarea aspectului petelor brune.

2 comentarii:

  1. Din pacate in ziua de azi trebuie sa avem din ce in ce mai multa grija de pielea noastra,desi unii factori nocivi nu se vad ei ne afecteaza si de aceea trebuie sa folosim produse pentru a ne proteja sau remedia unele efecte deja instalate.Nu tot ce se vinde este si bun,dar citind ingredientele din acest produs ma face sa il achizitionez.Chiar ma gandesc la o viitoare postare despre produsele Forever incercate de mine si actiunile lor:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pot ajut si cu alte detalii, daca doresti sau un eventual parteneriat...!

    RăspundețiȘtergere