luni, 15 august 2011

Noul NDP Combo Pack



Cele mai vandute produse Forever - consumabile, cu grad ridicat de vandabilitate si preferate de consumatorii Forever:
- Aloe Vera Gel
- Aloe Berry Nectar
- Aloe Bits N' Peaches
- Forever Freedom
- Aloe Blossom Herbal Tea
- Arctic-Sea Omega-3
- Forever Active Probiotic
- Absorbent-C
- Aloe First
- Aloe Heat Lotion
- Forever Bright Toothgel


Cui ii este destinat?

Noul NDP Combo Pack poate fi achizitionat DOAR o singura data de orice distribuitor care cumpara produsele la pret NDP.


Care sunt avantajele cumpararii acestui nou pachet?


  • Are 2 p.c., ceea ce asigura calificarea imediata a Noului Distribuitor la nivelul de Asistent Supervizor si, implicit, oportunitatea de a cumpara in continuare produsele la Pret de depozit, cu o reducere de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare.
  • Reducere 15% fata de Pretul Recomandat de Vanzare + reducere 45 euro (TVA inclus) fata de pretul individual al produselor.
  • In plus fata de reducerea de pret sus-mentionata, Noul Distribuitor primeste cadou din partea companiei o valiza personalizata Forever, pe care ulterior o poate utiliza in calatorii sau chiar la prezentarile de produse si oportunitate.
  • Materiale de instruire Forever oferite de companie la achizitionarea NDP Combo PackPe langa reducerea de pret si valiza, cumparatorii acestui pachet mai primesc gratuit, din partea companiei, si urmatoarele materiale informative deosebit de utile pentru un start in forta in afacere sau, de ce nu, pentru relansarea afacerii:
Pachetul contine cate 2 bucati din fiecare produs, permitand astfel Noilor Distribuitori care il cumpara sa foloseasca si, in acelasi timp, sa recomande produsele. 
            350E + TVA ( reducere 50 E )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu