joi, 15 septembrie 2011

Parfum unic - prospetime, energie, vigoare

  
Apa de parfum 25th Edition for Women(din setul din imagine) este o combinație proaspătă și delicată – un buchet de flori albe care emană din petalele lor diafane căldură și feminitate, datorită esențelor lemnoase calde adăugate.
Nota de vârf a buchetului subjugă prin mirosul seducător al florii de cactus și al îmbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iederă.
Nota de mijloc este preluată de transparența florilor albe printre care strălucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, mărgăritar și magnolie.
Nota finală atinge apogeul acestei compoziții prin mireasmele lemnului de cireș, de mosc și de paciuli, invocând senzual feminitatea prin strălucirea scânteietoare a unui parfum floral.

Apa de colonie 25th for Men(din setul din imagine) este o combinație persistentă, de-a pururi masculină – aduce prospețimea conferită de notele sale verzi (fougere-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor și a esențelor lemnoase. Nota sa de vârf emană mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspăt și al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeași impresie și aduc adieri de mușcată, de frunze de ceai și de mere Granny Smith. Compoziția dezvăluie la final profunzimea notei de bază masculine conferite de licheni și lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru și al boabelor de Tonka. Parfum floral.

RON 164.99


Parfumul a fost creat de renumitii  perfumieri francezi ;  Claude Dir ( Dior Homme ) si Jacques Huclier ( DAVIDOFF )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu