marți, 17 mai 2011

Deo Stick



În Marea Britanie, în ultimii 25 de ani numărul cazurilor de cancer la sân s-a dublat, de la 20.000 pe an în anii ’70 la aproape 40.000 în prezent. Una dintre teoriile aflate în spatele acestei creşteri este faptul că majoritatea antiperspirantelor conţin chimicale precum zirconiu şi aluminiu, care pătrund în piele prin intermediul foliculilor piloşi.


Pentru a oferi oamenilor formula unui deodorant stick de incredere, de maxima eficienta la temperaturi si presiuni ridicate ale mediului de viata, capabil sa asigure prospetime si confort de-a lungul intregii zile, posibil de utilizat dupa baie/dus sau imediat dupa epilare, Forever Living Products a conceput un produs in care se identifica proprietatile deodorante ale gelului de Aloe vera. Se limiteaza astfel interventia altor ingredienti chimici nocivi organismului.
Deodorantul solid asigura protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, se aplica usor (si dupa epilat, fiind indicat si la pielea iritata, prin continutul sau bogat in gel de Aloe Vera) si nu pateaza hainele.
Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe vera, NU CONTINE SARURILE DE ALUMINIU prezente in produsele similare existente pe piata.
 
Deodorant stick, discret, inodor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu