vineri, 13 mai 2011

Emulsia autobronzanta - pe baza de gel stabilizat de Aloe vera

Emulsia autobronzantă Aloe Sunless Tanning Lotion, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, permite obţinerea unui bronz superb pe toată durata anului, fără riscul expunerii la acţiunea nocivă a radiaţiilor ultraviolete. Cu cât este aplicată mai des, cu atât nuanţa bornzului obţinut este mai intensă. După obţinerea intensităţii dorite a culorii, frecvenţa aplicării poate să scadă.

Formula sa specială răsfaţă pielea, datorită proprietăţilor intens hidratante ale gelului de aloe şi îi conferă un aspect catifelat şi un bronz de culoare naturală, sănătoasă, indiferent de anotimp.
MOD DE UTILIZARE
Pentru rezultate optime  se recomandă folosirea Aloe Sunless Tanning Lotion după baie sau duş. Aplicaţi în strat subţire, fără a insista asupra coatelor, genunchilor sau gleznelor. Repetaţi aplicarea după 4-5 ore, până la atingerea nuanţei dorite. După aplicare, mâinile trebuie spălate cu apă din abundenţă. Până la uscarea perfectă, se va evita contactul cu hainele sau piesele de mobilier. Pentru întreţinerea culorii, reaplicaţi produsul zilnic sau o dată la două zile. (Notă: emulsia autobronzantă NU asigură protecţie solară.

SFATURI PENTRU APLICARE
 Pentru obţinerea unui bronz uniform, cu nuanţe superbe, este necesară exfolierea prealabilă a pielii, urmată de hidratare corespunzătoare cu una dintre emulsiile prezentate anterior. Emulsia autobronzantă se va aplica după 15 minute, pentru a nu exista interferenţe între agenţii autobronzanţi şi crema hidratantă.

Emulsia autobronzantă pătrunde în piele după 20 de minute.

Dacă aplicarea produsului se realizează direct, cu mâinile libere, acestea vor fi atent spălate imediat după aplicare sau vor fi frecate cu suc proaspăt de lămâie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu