luni, 9 mai 2011

Gel stabilizat de aloe vera

Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea!
Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel, ce contine forma stabilizata de aloe - brevet inregistrat - este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.
Acest produs, Aloe Vera Gel este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu