vineri, 13 mai 2011

Forever Lean

Forever Lean conţine două ingrediente revoluţionare ce contribuie la reducerea absorbţiei caloriilor din lipide şi carbohidraţi. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit şi smochin indian, nopal sau pară ţepoasă. Frunzele acestui cactus sunt bogate în fibre ce împiedică absorbţia grăsimilor de către organism. Cercetările au arătat că aceste fibre au o capacitate mult mai mare decât alte plante de a reduce absorbţia lipidelor.

 Cel de-al doilea ingredient din compoziţia produsului Forever Lean este o proteină extrasă din boabele de fasole albă. Această proteină încetineşte absorbţia zaharurilor la nivelul intestinului subţire prin inhibarea temporară a activităţii enzimei ce transformă zaharurile în amidon.


 Împreună, aceste două ingrediente revoluţionare vă pot ajuta să atingeţi greutatea corporală ideală, blocând absorbţia kilocaloriilor din lipide şi carbohidraţi.


 Cel de-al treilea ingredient cu eficacitate ridicată din Forever Lean este triclorura de crom. 
 Cromul este un mineral cu rol foarte important în sprijinirea capacităţii naturale a organismului de a regla nivelul de zahăr din sânge, datorită acţiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranţă la glucoză). Acest lucru este esenţial pentru funcţionarea normală a metabolismului.

 Pentru a maximiza eficacitatea acestui supliment alimentar este important să aveţi o dietă sănătoasă şi să practicaţi în mod constant exerciţii fizice. Astfel veţi atinge şi vă veţi menţine greutatea corporală la care visaţi.

http://www.youtube.com/watch?v=1WBCEVOEISk&feature=player_embedded#at=102

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu