miercuri, 11 mai 2011

Lider mondial

  
Forever Living Products reprezintă cel mai mare cultivator mondial de Aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia. FOREVER a implementat conceptul de integrare verticală a proceselor de producţie şi controlul riguros al fiecărui aspect al acestora. De la nivelul milioanelor de ha cultivaţe cu aloe, până la tehnologia de vârf a unităţilor de prelucrare, la capacităţile de transport şi miile de angajaţi, drumul parcurs se desfăşoară conform devizei “de la plantă la produs pentru tine”. Acest lucru ne permite să garantăm calitatea produselor Forever pentru milioanele de consumatori şi distribuitori care depind de ele pentru o viaţă mai sănătoasă şi mai prosperă.





FOREVER şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Suntem mândrii că am ajutat milioane de oameni din întreaga lume şi promitem să rămânem la fel de dedicaţi calităţii şi excelenţei, continuând să vă oferim soluţii pentru mentinerea vitalităţii pe care o meritaţi!



Forever Living Products este o companie network-marketing care are peste 10 milioane de distribuitori în 150 de ţări, cu un profit de cca 3 miliarde de dolari anual.


Specialistul în nutriţie Dr. Gheorghe Mencinicopschi vorbeşte despre Aloe Vera

http://www.antena2.tv/video/traieste-sanatos_4212




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu