marți, 10 mai 2011

Aloe Heat Lotion

Lotiune termogena


La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion!
Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept  produsul ideal pentru masaj  în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special  realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, salicilat de metil, glicerilstearat, propilenglicol, alcool cetilic, mentol, trietanolamină, ulei din frunze de eucalipt (Eucalitus globulus), ulei din miez de sâmbure de caise (Prunus armeniaca), vaselină, ulei din seminţe de susan (Sesamum indicum), lanolină, ulei din seminţe de jojoba (Simmonsia chinensis), acid oleic, PEG-100-stearat, carbomer, alantoină, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben.

CONŢINUT
Volum net: 118 ml

MOD DE UTILIZARE

Se aplică o cantitate suficientă de produs şi se masează locul dureros până la completa  sa absorbţie în piele. Se va evita contactul cu ochii. În cazul contactului accidental, direct, ochii se vor clăti cu apă câteva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu