sâmbătă, 14 mai 2011

Minifarmacia in casa - FIRST

Aloe First

Aloe First, un produs care nu trebuie sa lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. Formula sa exclusivă asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoină şi un complex exclusiv obţinut din 11 extracte din plante:
·         Propolisul intensifică efectul calmant şi protector al gelului stabilizat de Aloe vera.
·         Alantoina, un ingredient de provenienţă vegetală care există şi în aloe, protejează pielea.
·         Formula este completată cu cele 11 extracte din plante atent selecţionate, renumite pentru efectele lor binefăcătoare.

Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi extractele vegetale conferă produsului proprietăţi calmante, decongestionante. pH- ul său echilibrat şi prezentarea sub formă de spray permit şi îngrijirea celor mai sensibile epiderme. Aloe First a fost creat ca o primă măsură de tratare în cazul leziunilor minore, a zgârieturilor, juliturilor, arsurilor sau a eritemului solar.

Aloe First poate fi întrebuinţat, de asemenea, pentru a proteja părul împotriva acţiunii nocive a factorilor de mediu sau înainte de aplicarea soluţiilor pentru obţinerea ondulaţiilor permanente, deoarece contribuie la protejarea firelor de păr faţă de acţiunea deshidratantă a acestor preparate. Aloe First constituie un excelent produs pentru calmarea epidermei după epilarea cu ceară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu