sâmbătă, 14 mai 2011

Ti-e dor de vara?

In cazul în care, tu şi membrii familiei tale, sunteţi adepţii unui stil de viaţă activ, înseamnă că ar trebui să fiţi foarte bine pregătiţi pentru orice împrejurare.

 





Ingredientele naturale şi ultimele descoperiri ştiinţifice se întâlnesc pentru a crea un filtru solar ultra-eficient, ce catifelează, hidratează şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare. Cu factor de protecţie solară (SPF) 30, Forever Aloe Sunscreen blochează atât radiaţiile ultraviolete de tip A, cât şi pe cele de tip B. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare şi umectare, ce îi conferă o consistenţăfină, uşoară, şi menţin nivelul optim al hidratării cutanate.
Prin urmare, dacă expunerea la soare vă va găsi pe toţi bine protejaţi, nimic nu trebuie să vă mai îngrijoreze.

Noul Aloe Spray pentru protecţie solară cu SPF 30, a adăugat la retele clasice beneficiile  rezistentei foarte mari la apa  şi comoditatea de aplicare prin pulverizare. 
  Are SPF 30 de protecţie solara  şi aloe vera pentru a proteja pielea de efectele dăunătoare şi de îmbătrânire a soarelui, plus beneficiile suplimentare de rezistenţă la apă  pentru a  permite inotul  fără grija eliminarii acestuia de pe piele.  


 


http://www.comenziforever.ro/produse/ingrijirea-pielii-corp/aloe-sunscreen-spray-ID246?rid=400-000-466-001

2 comentarii:

  1. Chiar nu stiam de acest spray ca a aparut la FLP.
    Am facut afacerea mai demult , iar acum sunt doar consumator ocazional. Ma ocup de alte afaceri MLM Produsele intradevar sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, produsele sunt foarte bune si acest produs este relativ nou si unic pe piata din punct de vedere al ingredientelor si factor REAL de protectie! in stanga/sus a blogului poti da click pe ,,Drumul tau catre succes !`` si te duce in siteul de comenzi online unde iti poti comanda chiar si un singur produs ( regula noua ) dar pe id-ul meu. Datele mele sunt trecute in blog! Mult succes si felicitari in ceea ce intreprinzi !

    RăspundețiȘtergere