marți, 10 mai 2011

Bright Toothgel


Pentru calitatile si multiplele sale utilizari , inclusiv cele referitoare la asigurarea igienei cavitatii bucale - Aloe vera a fost considerata o comoara! De aceea, dantura va straluci cu Forever Bright, unul dintre cele mai performante geluri pentru dinti existente in lume!
      Forever Bright Tooth gel reprezinta un produs indragit de intreaga familie pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta). 

Este o alegereexcelenta pentru oricine doreeste sa foloseasca o pasta de dinti naturala inloc de chimicalele care exista in pastele de dinti din comert. Aceastapasta de dinti este pe intregime naturala , NU CONTINE FLOR si are aceste ingrediente numite aloevera si propolis care sunt minunate pentru piele si intareste atat dintii catsi gingiile.

Forever BrightToothgel ajuta la prevenirea unei danturi slabe, previne cariile dentare,respiratia urat mirositoare si problemele gingivale.Aceasta pasta de dinti cuaroma de prospetimea mentei, combinata cu beneficiile sanatoase ale aloei sipropolisului  ofera pretectiedintilor, gingiilor si gurii. Dentistul tau va aprecia aceasta adaugare deplus la igiena ta zilnica.

Forever BrightToothgel este special compusa pentru a mentine dintii, gingiile curate şiproaspete.Aroma sa proaspata lasa in gura un sentiment de curat si mentolat infiecare zi.
In interiorul gurii:
Poate fi folositapentru curatarea si albirea dintilor, intarirea gingiilor, prevenirea cariilor,a infectiilor sau pentru a prevenirea sau inlocuirea placii, a durerilor dedinti. Se poate face gargara sau pur si simplu inghitirea ei pentru amigdalita,dureri de gat, stomac deranjat sau diaree.
In afara gurii:
Acesta poate fifolosita ca o lotiune, pentru dermatită, psoriazis, eczeme sau pentru a eliberadurerea ca o loţiune pe  zona articulara, musculara sau gât. Aplicaţi apăcaldă în zona şi se aplică o cantitate mică de pastă. Acesta poate fi, deasemenea, utilizata direct din tub ca o pasta pe acnee, abcese, negi, aluniţe,pete solare, melanom superficial  raspandit sau orice altă condiţie decelule anormale.
      Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.
       Concluzii formulate dupa multi ani de studii si colaborari cu centre stomatologice si cabinete scolare arata ca procentul de gel stabilizat de Aloevera existent in Forever Bright Toothgel reprezinta proportia ideala pentru curatirea eficienta a dintilor, mentinerea indelungata a prospetimii respiratiei si albirea non-abraziva. 
            Intreaga familie va indragi aroma si prospetimea sa curata!

Efecte: 



- Fortifica dantura sensibila
- Opreste formarea cariei
- Trateaza gingiile care sangereaza
- Intareste emailul dintilor si albeste dintii
- Mentinerea indelungata a prospetimii respiratiei



Ingrediente Forever Bright Toothgel:

Gel stabilizat de Aloe Vera, propolis, sorbitol, silice hidratata, glicerina, carrageenan, aromatizanti, zaharina sodica, benzoat de sodiu, complex clorofila-cupru.


 _________________________________________________________________
In prezent peste 100.000.000 (peste O SUTĂ DE MILIOANE DE OAMENI) folosesc Forever Bright Toothgel de la Forever Living Products. Majoritatea cu mult timp înainte ca cercetările ştiinţifice să dovedească toxicitatea şi eficienţa îndoielnică a florului (un simplu search pe google vă va lămuri cum stau lucrurile).
        Cel mai recent experiment dovedeşte fără urmă de dubiu superioritatea Forever Bright Toothgel asupra celor mai cunoscute brand-uri, superioritate obţinută natural şi datorată gelului pur de Aloe Vera. Rezultatele au fost publicate anul acesta în revista din Mai a Academy of General Dentistry .
___________________________________________________________

Fluorul este cancerigen:

Conform Institutului National in problemele Cancerului din SUA, fluorul in exces este cancerigen. Studii recente arata ca acesta provoaca cancer osos si ingerarea lui creste riscul imbolnavirii de toate tipurile de cancer cu 5%

Ingerarea fluorului determina cresterea numarul fracturilor

Consumul de apa excesiv fluorurata dubleaza numarul fracturilor la sold, atat pentru barbati cat si pentru femeile in varsta. De asemenea, si un nivel foarte scazut de fluor in apa 0.1ppm, duce la cresterea fracturilor la sold.

Fluorul in exces provoaca infertilitate.

S-a descoperit ca infertilitatea la femei creste cu cresterea procentului de fluor din apa.
Cercetatorii Asociatiei Americane pentru Hrana si Medicamente au semnalat o stransa legatura intre scaderea fertilitatii la femeile cu varsta cuprinsa intre 10 si 49 de ani, si cresterea nivelului de fluor. De asemenea au semnalat si faptul ca acest lucru este valabil pentru toate speciile de animale.

Fluorul creste riscul aparitiei Fluorozei:

Petele opace de pe dinti si cele maronii aparute din cauza fluorului, se numeste Fluoroza. Aceasta boala afecteaza 1 din 5 copii americani dar este foarte rar intalnita in California. California este statul in care mai putin de 16% din locuitori consuma apa fluorurata artificial.

Fluorul nu reduce numarul cariilor dentare.

Aparent, acestea sunt determinate genetic, dar de fapt, ele tin de nivelul educational si economic al parintilor
Nu s-a gasit nici o legatura intre nivelul de fluor din apa si cariile dentare

Fluorul este foarte toxic

Academia Internationala de Medicina si Toxicologie a clasificat fluorul ca fiind un medicament neaprobat in ceea ce priveste folosirea lui in profilaxia dentara datorita toxicitatii sale mari.
___________________________________________________________________

      Aceastea fiind zise, la întrebarea: "este Forever Bright Toothgel cea mai bună pastă de dinţi din lume?" rămâne să răspundem fiecare dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu