marți, 4 octombrie 2011

Fields of Greens


Stilul modern de viaţă şi comoditatea alimentaţiei de tip „fast food” duc la neglijarea consumului de alimente proaspete, bogate în substanţe nutritive. Forever Living Products oferă o soluţie simplă „alimentaţiei comode” prin Fields of Greens. O singură privire asupra listei ingredientelor ne dezvăluie abundenţa de elemente nutritive, concepută special pentru a combate deficienţele nutritive ale alimentaţiei moderne, printre care si orzul.


Orz
In urma studiului experimental a 150 varietati de plante dr. Hagiwara a descoperit ca orzul verde contine cele mai valoroase elemente necesare corpului omenesc si totodata este un produs cu efecte terapeutice excelente. Descoperirea dr. Hagiwara - eficienta sucului din plante tinere de orz verde in terapia bolilor si intretinerea starii de sanatate - este rezultatul a 13 ani de cercetari intense privind nutritia omului, pentru a gasi o sursa in vederea intretinerii sanatatii omului pentru restabilirea organismelor bolnave si pentru impiedicarea degradarii si imbatranirii celulelor. Orzul verde s-a dovedit a fi un bun medicament. Cand planta de orz verde ajunge la inaltimea de 20-30 cm,ea contine cele mai bune resurse nutritive necesare celulei umane. In acest stadiu, frunzele de orz contin vitaminele din grupul B (B1,B2,B6 B12),vitamina E, vitamina C si o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, germaniu, zinc, cupru, litiu, bioflavonoide, polizaharide si polipeptide. Compozitia biochimica a orzului verde confera plantei un efect curativ deosebit, incetinind totodata procesul de imbatranire a celulelor. Bogatia in proteine, vitamine, minerale si enzime face ca orzul verde sa fie eficient in buna functionare a organismului.
Comparativ cu alte plante, orzul verde contine:
- de peste 250 ori mai multa vitamina A decat in laptuca (salata)
- de peste 25 ori mai mult potasiu decat in banane
- de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte
- de peste 11 ori mai mult fier decat in telina
- de peste 7 ori mai multa vitamina C decat in portocale;
- de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac
- de peste 23 ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat in lapte
-2000 micrograme SOD (superoxid dismutaza) activ, la o portie de 2 g de orz verde pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu