luni, 10 octombrie 2011

Sampon si Balsam

Se spune ca spalatul pe cap spala si grijile... Daca punem si balsam oare scapam de tot de ele? N-am aflat inca raspunsul, dar cu siguranta parul nostru va fi stralucitor, matasos si usor de aranjat cu Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse.
Sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera. Poseda un pH echilibrat si ofera posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor si usor de aranjat.
Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat. Aloe-Jojoba Shampoo constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternativa de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.
Samponul contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului prin activitatea sa enzimatica (desprinderea si dizolvarea depozitelor de celule moarte), la care se adauga beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera legate de:
- prezenta aminoacizilor necesari integritatii papilelor si foliculilor firelor de par;
- efectul saponinelor si al actiunii agentilor naturali de spumare;
Uleiul de jojoba, un alt ingredient important de mult timp folosit in cosmetica, confera calitati emoliente samponului. Acest ulei restabileste cantitatea de apa pierduta la nivelul pielii si anexelor sale, reda volum firelor de par care nu mai au sebum in urma spalarilor frecvente si reface tija si varfurile inspicate. Parul ud, uscat sau incurcat va putea fi pieptanat firesc, cu usurinta si va capata aspect vaporos.
Samponul de Aloe si Jojoba actioneaza delicat, dar eficient, chiar in cazul parului gras-seboreic si al matretii. Calmeaza iritatiile scalpului, iar parul devine stralucitor si usor de aranjat.
In cazurile grave de cadere masiva a parului sau tendinta catre alopecie, dupa folosirea samponului parul trebuie tratat cu Aloe First (masat usor la radacina firului de par si apoi lasat sa se usuce) sau Aloe Activator (acelasi mod de utilizare ca si Aloe First). Daca la acest tratament se adauga si o actiune interna cu: Aloe Vera Gel (50 ml zilnic), Nature-Min(2-3/zi), Fields of Greens (1-2/zi), rezultatele sunt spectaculoase in numai o luna.
Aloe-Jojoba Shampoo regleaza activitatea glandelor sebacee, previne matreata, pruritul si caderea parului.
Produsul stimuleaza cresterea parului, hidrateaza si regenereaza stratul protector special al firului de par, redand luciul si taria firului de par, fortifica radacina acestuia. PH-ul sau bland face ca produsul sa poata fi utilizat zilnic.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu