marți, 4 octombrie 2011

Creme - Aloe Fleur de Jouvence


Produsele din trusa Aloe Fleur de Jouvence au fost concepute cu mare grijă, acordându-se o deosebită atenţie fiecărei etape de îngrijire zilnică a tenului. Compoziţi acestor produse aduce în prim plan gelul stabilizat de Aloe vera, acidul hialuronic (factor natural propriu celulei), elastină hidrolizată şi colagen nativ, de cea mai bună calitate.

Alăturarea acestor ingredienţi de mare specificitate, a agenţilor intens hidratanţi, a emulgatorilor şi a umectanţilor în cadrul unor formule eficiente, a condus la realizarea unor produse de excepţie, care contracarează efectul trecerii anilor şi al agresiunilor exercitate de factorii climatici sau de mediu.
Programul preventiv şi reparator Aloe Fleur de Jouvence propune un regim de îngrijire cotidiană, în scopul menţinerii  frumuseţii, tinereţii, prospeţimii, tonicităţii şi luminozităţii tenului.


Aloe vera a adus  întotdeauna pielii numai binefaceri. De aceea, a sosit timpul să vă răsfăţaţi tenul cu programul Aloe Fleur de Jouvence de la Forever Living Products!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu