vineri, 21 octombrie 2011

FAB – Forever Active Boost

 Misiunea FAB-ului este de a “impulsiona” în mod diferit față de alte băuturi energizante, deoarece oferă atâtenergie imediată cât şi pe termen lung… Impulsul imediat vine de la guarana, un ingredientnatural care este foarte popular în Brazilia, în timp ce energia pe termen lung este asiguratăde tehnologia ADX7 bazată pe un amestec de plante cu efect adaptogenic şi nutrițional. Amestecul este dezvoltat de oamenii de ştiinţă ruși care au făcut cercetări în domeniul nutriției sportive.
ADX7 a ajutat sportivii ruși să câștige peste 130 de medalii în concursurile olimpice!
FAB este o modalitate rapidă de revigorare care ne ajută să fim energici pe tot parcursul zilei.
Îmbunătățește atât activitatea fizică cât și cea intelectuală – fiind o armă de luptă contra stresului emoțional, fizic dar și oxidativ (legat de alimentația defectuoasă și poluare).

INGREDIENTE pe care chiar nu le gasim la alte bauturi energizante uzuale ieftine :
Plante adaptogene: Eleutherococcus Senticosus rădăcină și frunze, Aralia Mandshurica, Rhaponticum Carthamoides, Rhodiola Rosea, Schisandra
Vitamine: Beta Caroten de origine naturală pentru culoare, Inositol, Niacinamida, Pantotenat de calciu , Piridoxină clorhidrat, Carmel Color, Cianocobalamină. Apă carbogazoasă, Sucroză, Dextroză, Xylitol, Acid Citric, Arome naturale, Aloe Vera Gel Stabilizat, Taurină, Citrat de sodiu, Citrat de potasiu, Glucuronolactonă, L-Glutamine, extract de semințe de Guarana.





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu