luni, 17 octombrie 2011

Forever Freedom - Articulatii perfect sanatoase


 Forever Freedom
 
Combină gelul de aloe vera cu substanţele necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.

Pe langă gelul de aloe vera s-a adăugat sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol in menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor şi la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vascozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii.

Mai mult, s-a adăugat vitamina C şi sulf organic de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.

In combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi sulful organic - MSM, constituie prima linie de apărare impotriva deteriorării articulaţiilor.

120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzuale recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

La fel ca in cazul altor produse Forever Living, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind lipsite complet de toxicitate.

Forever Freedom poate ajuta in cazul apariţiei artrozelor, in dureri articulare, in afecţiuni reumatice, in osteoporoză, fracturi si munca fizica grea .
 Este recomandat şi sportivilor.

Compozitie: gel de Aloe Vera FLP stabilizat, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM, vitamina C, tocoferol (vitamina E naturală), antioxidanti, suc natural de portocală.


Continut: flacon 1litru;
Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 80-120 de ml. Se beau zilnic minim 1,5 l apă! După desigilare, flaconul se păstrează la frigider!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu