Video

Loading...

luni, 31 octombrie 2011

Plan de Marketing Forever Living

Afacerea prieteniei - Plan Marketing

 


 


Avantajele planului de marketing FLP


Afacere FLPNu se percepe taxa de inscriere si nici un fel de cotizatie ulterioara.

Afacere FLPToate bonusurile sunt calculate la pret de consumator (deci nu sunt raportate la pretul cu care cumperi produsele, ci la pretul recomandat de vanzare);

Afacere FLPNu exista retrogradari: odata inscris, beneficiezi toata viata de reducerea de aproximativ 36% prin dreptul de a achizitiona produsele la pretul de depozit. Nici un nivel atins pe planul de marketing nu se pierde, chiar daca nu ai nici un fel de activitate o perioada indelungata; la reluarea activitatii, vei reporni de la ultimul nivel atins.

Afacere FLPNu exista depasiri in retea (pana la nivelul de manager)

Afacere FLPNu se plateste reteaua proprie din bonusurile castigate
Formalitatile sunt minime

Afacere FLPOportunitate de extindere internationala (poti sa-ti dezvolti afacerea in oricare din cele 105 tari din lume in care FLP este inregistrat oficial si in care produsele noastre sunt avizate de forurile competente)

Afacere FLPAfacerea FLP se mosteneste

Afacere FLPPe langa bonusuri, FLP iti rasplateste activitatea cu programe stimulative atractive:

Afacere FLPprogramul stimulativ de merit - programul de masina, prin care, daca impreuna cu echipa realizezi un anumit punctaj in 3 luni consecutive, firma iti plateste leasingul la masina pe care ti-o doresti timp de 36 de luni (400, 600 sau 800 dolari/luna)

Afacere FLPexcursii anuale platite de firma integral sau partial (in funcie de nivelul de calificare) in Europa si in S.U.A. (participare la Raliul European si la Super Raliul International)

Afacere FLPProfit Sharing - firma isi imparte profitul cu tine! Un "al treisprezecelea salariu" cu adevarat consistent!

De ce sa te inscrii?


Afacere FLPpentru ca din momentul inscrierii, chiar daca deocamdata nu esti interesat de afacere, beneficiezi de dreptul de a achizitiona toate produsele la pretul de depozit, economisind astfel, la fiecare comanda ulterioara, aproximativ 30%!

Afacere FLPpentru ca daca vrei sa faci afacerea FLP, este primul pas care trebuie facut!

Afacere FLPpentru ca daca faci comenzile in numele tau, primesti gratuit la domiciliu revista de informare lunara "Forever", in care gasesti informatii utile despre cele mai noi produse FLP, despre oportunitatea FLP si despre experiente deosebite cu produsele noastre

Afacere FLPpentru ca primesti, contra sumei de numai 10,00 RON - fara nici o taxa de inscriere:
Afacere FLPmapa distribuitorului
Afacere FLPformularul tau de inscriere
Afacere FLPcatalogul de produse, care iti va oferi informatii despre produsele FLP
Afacere FLPbrosura "Politicile companiei", care te va lamuri asupra planului de marketing
Afacere FLPun formular de comanda


... Vrei intr-adevar sa faci afacerea?
Acum intreaba-te...

1. Esti satisfacut de integritatea si stabilitatea companiei?
2. Ati vrea sa folositi - tu sau cunostintele tale - produsele FLP?
3. Esti dispus sa investesti suficient timp si efort in afacere?


Daca raspunsul tau e "Da!", atunci E MOMENTUL SA INCEPI!
Vom castiga impreuna!
Microsoft Word Picture Incepe sa iti construiesti echipa!
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture

Sponsorizeaza (sponsorizare = inscrierea, initierea si instruirea partenerilor de afaceri MLM) doua cunostinte interesate de aceasta afacere.

Cum faci acest lucru? Cea mai simpla modalitate este sa le inviti la o prezentare organizata de consilierii firmei MLM cu care vei colabora. Aici vor primi toate informatiile necesare despre produsele firmei si despre planul de marketing, vor putea pune intrebari si vor primi raspunsuri competente.

Esti inca la inceput si mai ai si tu inca multe de invatat... Participa la prezentari impreuna cu colaboratorii tai, pentru ca si tu, la randul tau, vei ajunge sa organizezi prezentari pentru echipa ta!

Pentru ca cei 2 noi membri au fost adusi de tine, vei beneficia si tu de punctajul pe care ei il realizeaza (fiecarui produs cumparat ii este atribuit un punctaj proportional cu valoarea lui) si care, pe langa faptul ca iti va aduce primele bonusuri (firma incepe sa te rasplateasca pentru informatiile pe care le-ai dat!), te va ajuta sa avansezi in planul de marketing.

Atentie! spre deosebire de schemele piramidale ilegale de tip Caritas, scrisori cu bani etc., in care esti platit din banii adusi de noii inscrisi, care la randul lor vor trebui sa aduca noi "cotizanti", in sistemele MLM esti platit de firma datorita rulajului de produse. Banii in structurile MLM vin doar in momentul in care se cumpara produse! De aceea vei castiga nu in functie de cati oameni aduci in echipa, ci de cantitatea de produse pe care ei o ruleaza. Bineinteles, cu cat echipa ta va fi mai mare, cu atat vei castiga mai bine, printr-un rulaj mai mare de produse! Asa ca nu trebuie sa te opresti la 2 colaboratori...
1 + 2 = 3
Microsoft Word PictureDezvolta-ti echipa!
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture

Instruieste-ti noii colaboratori sa faca exact ceea ce ai facut tu!
Fiecare dintre ei va aduce alte doua cunostinte interesate de afacere.

Dupa cum vezi, daca fiecare din membrii echipei tale aduce cate doi noi colaboratori, numarul persoanelor din nivelul urmator se dubleaza!
Echipa ta va creste, astfel, exponential!

Si, nu uita: activitatea fiecarui membru al echipei tale va contribui cu o particica la succesul tau! J. Paul Getty spunea: "in loc de 100% prin eforturile unei singure persoane, mai degraba as castiga cate 1% prin eforturile a 100 de oameni".
1 + 2 + 4 = 7
Microsoft Word PictureInvata sa fii LIDER!
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture
Microsoft Word Picture                                  
Microsoft Word Picture                      
1 + 2 + 4 + 8 = 15 ....                                 

Sa facem o simpla socoteala: daca sponsorizezi 2 oameni, pe care ii inveti sa sponsorizeze fiecare cate 2, vei obtine 4 oameni pe nivelul al doilea, 8 pe nivelul al treilea si 16 pe al 4-lea nivel in structura ta.

Ce se intampla daca in loc de 2 oameni sponsorizezi 3, pe care ii vei invata sa faca la fel? Vei avea 9 oameni pe nivelul 2, 27 pe nivelul 3 si 81 pe nivelul 4!

Se considera ca o afacere MLM se face cel mai bine cu 5 oameni seriosi. Un calcul rapid: 5x5=25, 25x5=125, 125x5=625 de oameni pe nivelul 4 !!!

Iata ca iti poti dezvolta o retea exploziva cu doar 5 oameni, pe care ii vei invata SA TE COPIEZE.

Nu uita insa: responsabilitatea ta creste odata cu dezvoltarea echipei tale; va trebui sa iti sustii si sa iti motivezi in permanenta intreaga echipa! Va trebui sa ajungi si sa demonstrezi ca esti UN LIDER ADEVARAT, care isi merita bonusul lunar de cateva mii de euro!
Gandeste-te decizia iti apartine!
Informatii utile

Ce presupune o calificare ?


Fiecarui produs FLP ii este atribuit un punctaj, un punct credit reprezentand comenzi totalizand aproximativ 160 Euro+TVA (circa 190 Euro cu TVA inclus). Toate calificarile pana la nivelul de manager se bazeaza pe acumularea de puncte in doua luni calendaristice consecutive:
- 2 puncte pentru nivelul de asistent supervizor,
- 25 de puncte pentru nivelul de supervizor,
- 75 de puncte pentru nivelul de asistent manager,
- 120 de puncte pentru nivelul de manager.


Daca primul nivel se poate atinge foarte usor prin comenzi proprii, nivelurile superioare presupun cumularea punctelor intregii tale echipe! Pentru a-ti putea insa construi echipa, este obligatorie obtinerea primelor 2 puncte, care iti asigura calificarea la nivelul de asistent supervizor!
Cum ajungi asistent supervizor?

Pentru a atinge acest nivel, trebuie sa acumulezi 2 puncte! Ai doua posibilitati:

- comenzi totalizand 380 Euro realizate in doua luni consecutive, o comanda minima neputand fi mai mica de 60 Euro (50 Euro+TVA);

- achizitionarea pachetului Touch of Forever, in valoare de 351,05 Euro (TVA inclus), prin care obtii calificarea chiar din momentul inscrierii si dreptul de a face primele inscrieri!

Care sunt avantajele achizitionarii Touch of Forever?


- obtii direct cele 2 puncte necesare calificarii la nivelul de asistent supervizor
- faci o serioasa economie: daca ai cumpara separat cele 32 de produse, te-ar costa  - la pretul de depozit - aproximativ 438 Euro (valoarea produselor la pret de consumator se ridica la 595 Euro!), deci firma iti face cadou produse in valoare de 87 Euro (pret de depozit)!
- Touch of Forever contine toate produsele de care ai nevoie pentru sanatatea ta si a familiei tale si pentru a putea promova afacerea: bauturi cu Aloe vera, produsele apicole, suplimente nutritive (minerale, vitamine, antioxidanti), produsele programului nutritional - cura de slabire, produse de ingrijire a pielii si de igiena personala.
- In Touch of Forever gasesti caseta video de prezentare "De la planta la produs", un instrument excelent de promovare a afacerii!

Pentru calificarea directa poti opta si pentru achizitionarea unei alte truse care iti aduce din start cele 2 puncte, la acelasi pret (351,05 Euro):
- Clean & Lean Business Pack, care contine 3 truse Clean 9 - cele mai eficiente si echilibrate cure de slabire!
(vrei sa slabesti sanatos, sau vrei sa-ti incepi propria afacere FLP cumparand o astfel de trusa? Intreaba-ma! Sunt la dispozitia ta!)
 - Combo Pack ai 11 produse dublate (22) dintre cele mai vandute de pe piata si acumulezi 2 pct
 
 ... Ai cumparat una dintre aceste truse?

Felicitari! Acum esti asistent supervizor! Este momentul sa treci la construirea propriului tau plan de afaceri!
(voi fi alaturi de tine pentru construirea unui plan de afaceri eficient!)
Concursuri
Raliul European - conditii pentru calificare -Nivelul 1
Afacere FLP
Sponsorizati cinci noi distribuitori in prima generatie, fiecare dintre acestia sa ajunga la nivelul de asistent supervizor si apoi fiecare sa cumpere cate inca 2 puncte credit.
Afacere FLP
Obtineti voi insiva statutul de "Activ" in fiecare luna din perioada de calificare.


Nivelul 2
Afacere FLP
Invatati-i pe noii membri ai echipei voastre sa impartaseasca oportunitatile FLP si altora si ajutati-i sa sponsorizeze inca doua persoane din a 2-a generatie a voastra. Ajutati-i pe fiecare dintre cei doi noi distribuitori sa ajunga la nivelul de asistent supervizor si apoi sa cumpere cate 2 puncte credit fiecare.

Acumulati 30 puncte credit din vanzari in cadrul acestui grup de distribuitori in cele patru luni ale programului, inclusiv cumparaturile voastre personale.

Nivelul 3
Afacere FLPAcum adaugati mai multi distribuitori la a 2-a generatie a voastra. Ajutati-i pe fiecare dintre ei sa ajunga la nivelul de asistent supervizor si apoi sa cumpere cate inca 2 puncte credit fiecare. Cei cinci distribuitori din generatia a 2-a trebuie sa fie raspanditi pe cel putin trei ramuri ale echipei voastre.
Afacere FLP
Obtineti voi insiva statutul de "Activ" in fiecare luna .

Acum aveti un total de zece noi distribuitori: cinci in prima generatie si cinci in a doua. Felicitari! Acesta este premiul cel mare.


Consuma Inteligent ! Investeste in tine si in afacerea ta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu